Höna Mobile House

Udobje in skladnost z naravo

Mobilne hiške HÖNA Mobile House krasi moderen dizajn, ki predstavlja udobje in skladnost z naravo.

Najbolj priljubljene mobilne hiške

Oglejte si mobilne hiške, ki so prepričale naše stranke

HÖNA ANTONIA

je naša najbolj prodajana enota, saj vam za njeno ceno, predvsem pa z izredno dobro razporeditvijo prostora ponudi vse in še več. Hiška je kljub svoji mali kvadraturi, primerna za 6 do 8 ljudi.

HÖNA 72

je zasnovana z odprtim bivalnim prostorom v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. V pritličju se nahaja še spalnica za goste. Razkošna terasa v nadstropju ponuja pogled na okolico.

HÖNA GOOD LIFE

Hiška vam ponuja vse za udobno počitnikovanje oziramo za bivanje v njej, kot primarna bivalna enota. Tehnološka dovršenost, velikost, natančnost, notranja oprema, vse to so dejavniki, ki vam omogočijo dobro in udobno bivanje.

Pohištvo

Z unikatnim pohištvom poskrbimo, da bo vaša terasa ali balkon, vaš prostor miru, veselja in dobrega počutja.

HÖNA LOUNGE STOL

HÖNA Lounge stol odlikuje eleganten dizajn. Stol je primeren tako za trde kot mehke podlage, ter za zunanjo ali notranjo uporabo.

HÖNA POHIŠTVO ZA TERASE

Ponujamo tudi pohištvo za teraso ali balkon z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Poskrbeli bomo, da bo vaša terasa ali balkon, vaš prostor miru, veselja in dobrega počutja.

HÖNA GOOD LIFE

Naša počivalna hiška je modernega dizajna, a zato nič manj topla za druženje s prijatelji, družino, saj je izdelana iz lesa, kateri da hiški toplino in nežnost. Na voljo je v različnih izvedbah.

HÖNA Engineering d.o.o.

Smo podjetje tretje generacije, ki se ukvarja z izdelavo lesenih izdelkov, skeletnih hiš in ostrešij ter mobilnih enot. V tujino smo izvozili več kot 60 enot. V Sloveniji pa smo izdelali že več kot 100 enot.

Reference

Kontakt

HÖNA ENGINEERING D.O.O.

Povpraševanje

Za pridobitev dodatnih informacij vas vljudno vabimo, da izpolnite spodnji obrazec.
Informacije
Kontakt