HÖNA Mobilne Hiše
Potencial, ki ga prinaša življenje v mobilnih enotah, prepoznavamo kot izjemno pomembnega, saj tradicionalne hiše in blokovska naselja že lep čas izpodrivajo alternativne oblike domovanj, ki s svojimi pogostokrat inovativnimi oblikovanji ponujajo ugodnejšo različico za reševanje bivanjskih vprašanj. Izvirnosti pri oblikovanju teh hišic res ne manjka. Za njen moderni videz tako poskrbi podoba, ki spominja na narobe obrnjen lik trapeza. Kljub sodobni zasnovi pa enota še vedno ohranja prepoznaven element organskosti, zato se lepo zlije z okolico in naravo.
Da bo vaša odločitev lažja, vam HÖNA MOBILE ponuja štiri tipske enote. Vsaka tipska enota se pa lahko na želje stranke spremeni, saj ni omejitev pri izdelavi. Naše štiri tipske enote so: HöNA Hooneymoon, Antonia, Good life in Big dreams.
Poleg tipskih enot v podjetju izdelujemo tudi hiše po naročilu, različne po velikosti kot tudi po izgledu. Tako so nastale mobilne enote velikosti 24m² vse do 252m². Narejene so po željah naročnika in prilagojene na parcelo, da je le ta najbolje izkoriščena. Najlepši in najboljši projekti nastanejo takrat, kadar so naročnikove želje prepletene med idejami oblikovalca in arhitekta.
HÖNA ENGINEERING D.O.O.

Povpraševanje

Za pridobitev dodatnih informacij vas vljudno vabimo, da izpolnite spodnji obrazec.
Informacije
Kontakt