HÖNA HONEYMOON

HöNA HONEYMOON Kljub manjši kvadraturi, vam hiška ponuja spalni del, bivalni del s kuhinjo, ter kopalnico. Odločite se lahko še za teraso, ki vam nudi čarobne večerne trenutke, prvo jutranjo kavo ali prijetno druženje s prijatelji ter družino.


HÖNA ANTONIA

HöNA ANTONIA je naša najbolj prodajana enota, saj vam za njeno ceno, predvsem pa z izredno dobro razporeditvijo prostora ponudi vse in še več. Hiška je kljub svoji mali kvadraturi, primerna za 6 do 8 ljudi.


HÖNA GOOD LIFE

njena veličina je na prvi pogled ostra, saj je sestavljena iz večih enot. A notranjost hiške se zlije z njenim imenom GOOD LIFE. Hiška vam ponuja vse za udobno počitnikovanje oziramo za bivanje v njej, kot primarna bivalna enota. Tehnološka dovršenost, velikost, natančnost, notranja oprema, vse to so dejavniki, ki vam omogočijo GOOD LIFE.

Mobilne Hise Hona

HÖNA BIG DREAMS

HöNA BIG DREAMS vam ponuja uresničitev vaših sanj. Naj sanje ne bodo le sanje, ampak jih uresničite. Naj se vaše sanje nadaljujejo v hiši BIG DREAMS, na sanjski terasi, kjer lahko uživate v jacuzzi-ju ali sanjarite na ležalniku. HöNA BIG DREAM je lahko sestavljena iz dveh enot, kar vam ponuja možnost, da poveže med seboj ne le eno družino, ampak tudi dve, tri. Naj bo sreča v hiši tako velika, kot so velike vaše sanje. HöNA BIG DREAMS vam bo pomagala doseči vse to in še več.

Mobilne Hise Hona
Mobilne Hise Hona