Mobilne hiške Höna mobile house krasi moderen dizajn, ki predstavlja udobje in skladnost z naravo. Lahko se uporabljajo kot bivalni ali poslovni prostori, prav tako pa so primerni za športne aktivnosti in turizem.

PRENESI KATALOG


Mobilne Hise Hona

HÖNA GLAMPING

Glamping je ko se narava in moderna arhitektura združita v eno. Höna Glamping hiške vas ovijejo v toploto lesa in nežen občutek varnosti.

Mobilne Hise Hona

HÖNA POČIVALNA HIŠKA

Naša počivalna hiška je modernega dizajna, a zato nič manj topla za druženje s prijatelji, družino, saj je izdelana iz lesa, kateri da hiški toplino in nežnost. Pričarajte si nepozabne trenutke z najdražjimi.

Mobilne Hise Hona

HÖNA LETNA KUHINJA

Zakaj bi poletje preživljali notri, če lahko kuhate v naravi. Letna kuhinja je priložnost, da se v toplejših dneh v letu preselite na plano in v čim večji meri družite z družino in prijatelji, v miru berete knjigo oz. preživljate prosti čas.


Mobilne Hise Hona

HÖNA AVTONADSTREŠEK,

Izbirate lahko med lesenim ali steklenim nadstreškom. Nadstrešek je prav tako primeren za postavitev lokala, fitnes prostora, samostojno teraso za piknike oz, preživljanje prostega časa.

Mobilne Hise Hona

NOTRANJA OPREMA

Vsaka mobilna hiška je na voljo z notranjo opremo ali brez nje. Samo izbiro pohištva lahko prepustite nam ali pa si na podlagi kataloga sami osnujete ambient. Na voljo je raznovrstni izbor pohištva, ki se razlikuje po kvaliteti in dizajnu.

Mobilne Hise Hona

HÖNA POHIŠTVO ZA TERASO

V našem podjetju Vam nudimo tudi pohištvo za teraso ali balkon z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Poskrbeli bomo, da bo vaša terasa ali balkon, vaš prostor miru, veselja in dobrega počutja.


Mobilne Hise Hona

HÖNA LOUNGE STOL

HöNA LOUNGE STOL odlikuje eleganten dizajn. Stol je primeren tako za trde kot mehke podlage, ter za zunanjo ali notranjo uporabo.

Mobilne Hise Hona

HÖNA IGRALA

Otroška igrala bodo vaše malčke navdušila, saj ponujajo pester izbor igral, od gugalnic, toboganov, hiške s plezalno steno. Hiška je narejena tako, da bo vašemu otroku vseskozi ponujala gibanje. Izdelana so iz lesa in so prijazne tako otrokom kot tudi okolju.

Mobilne Hise Hona

HÖNA PASJA UTA

HöNA PASJA UTA bo vašemu kužku nudila varno zavetje, saj je pravtako narejena iz kakovostnih materialov. Naj se vaš pes čuvaj vsak dan zbudi vesel in naspan.


Različne barve mobilnih enot

Primerne za različna klimatska okolja

Spajanje mobilnih enot

Premišljeno zapolnjeni prostori

Profesionalna montaža, Ponašamo se s strokovno usposobljenim in izkušenim osebjem.

Svetovanje in pomoč pri izbiri prave lokacije za postavitev mobilne enote.

Kontejnerji

Prodaja in izdelava sanitarnih kontejnerjev za: gradbišča, camper stop, avtokampi, prireditve, …

Prednosti v transportu

Enote so dimenzionirane tako da ne potrebujejo izrednega prevoza

Höna Engineering d.o.o.


Naše podjetje ima močno mrežo delovanja tako v lokalnem kot tudi širšem poslovnem okolju. Naše reference, uspešno izpeljani projekti ter tesna povezanost z zadovoljnimi in renomiranimi poslovnimi partnerji potrjujejo kakovost naših storitev. Na nas se lahko obrnete v kateri koli fazi vašega projekta- tako v začetni fazi (odločanje o realizaciji vašega projekta) kot tudi v fazi izdelave kalupov ali izdelkov. Skupaj bomo poiskali najprimernejšo rešitev, ki bo ustrezala vašim željm in potrebam.

Kontakt


Höna Engineering
Bukovica pri Vodicah 9
1217 Vodice
Telefon: +386 31 386 257
E-mail: info@hona.si

Höna Inženiring