HÖNA Glamping
Ste se že kdaj vprašali, kako bi lahko združili čarobnost preživljanja prostega časa v naravi s pridihom razkošja? Naša ponudba glamping hišic in celotnih glamping naselij je ključ do tega. Potrebujete le prazno parcelo, mi pa vam bomo pomagali uresničiti vaše sanje z izrisom idejne zasnove vaše popolne glamping hiške ali celotnega glamping naselja.
Glamping Hiške
Glamping je ko se narava in moderna arhitektura združita v eno. Höna Glamping hiške vas ovijejo v toploto lesa in nežen občutek varnosti. Moderen dizajn in nežnost materialov sta popolna kombinacija za sprostitev in užitek tako na morju, ob jezeru, v planinah ali pa kar na domačem vrtu.
Glamping Naselja
Nič ne prekaša tako razkošnega glampinga kot kamp z lastno masažno kadjo in savno. Lahko izbirate med nekaj že narejenimi naselij, ali pa ga osnujemo skupaj. Izbirate lahko med enotami iz naše ponudbe, ali pa naredimo vse po meri, glede na vaše želje. Glamping naselja so opremljene s sodobnim lesenim hiškam, ki so klimatizirane in ogrevane ter primerne za bivanje skozi celo leto. Imajo kopalnico s prho, nekatere od njih pa tudi savno in zunanjo kad.

Naselja so premišljeno načrtovana glede na želje in parcelo, zato da izkoristimo vse parametre kar se le da najbolje.
HÖNA ENGINEERING D.O.O.

Povpraševanje

Za pridobitev dodatnih informacij vas vljudno vabimo, da izpolnite spodnji obrazec.
Informacije
Kontakt